Välkommen till världens bästa lekträff.

Köp online och var säker på att få en plats Köp nu

Den ultimata LEGO® upplevelsen

Njut av en oförglömlig upplevelse på LEGO House – Klossens hem Dyk in i leken med 25 miljoner LEGO klossar och bli inspirerad att bygga och leka med LEGO klossar på nya och kreativa sätt. Upplev några av världens största LEGO modeller i de fyra upplevelsezonerna som välkomnar dig till en värld full av LEGO lekar. Här kan du bland annat bygga fiskar och se dem komma till liv i det digitala akvariet, tävla med din LEGO bil och låta kreativiteten flöda i det 5,66 meter höga LEGO vattenfallet. Låt små barn utforska LEGO DUPLO klossarna eller utforska LEGO historien och ge liv åt gamla minnen. LEGO House erbjuder kreativa och unika upplevelser för LEGO fans i alla åldrar.

Spela filmen
LEGO House - Röd zon

Röd Zon

Låt kreativiteten flöda i det forsande LEGO vattenfallet, fullt av LEGO klossar för alla smaker. Den röda zonen skapar nya dimensioner för lek och fantasi med oändliga mängder LEGO klossar till dina unika mästerverk.

LEGO House - Gul zon

Gul Zon

Bygg din egen LEGO karaktär och ge dig ut på den digitala dansscenen. Släpp ut din fisk i akvariet och se den simma ut i det blå. Eller bygg en blomma till en spirande blomsteräng.

LEGO House - Grön zon

Grön Zon

Bygg din egen unika minifigur och låt den bli superstjärnan när du regisserar din LEGO stop-motion-film. Eller utforska minifigurernas värld och upptäck dolda berättelser och referenser som får dig att le.

LEGO House - Blå zon

Blå Zon

Programmera din biodlingsrobot för att hjälpa bina att göra honung. Eller bygg din egen LEGO bil och testa den på racerbanorna. Du kan också spela stadsarkitekt och hantera den interaktiva metropolen.

LEGO House i hjärtat av Billund

Har du någonsin undrat var LEGO magin började? Den enkla drömmen om att ge barn en möjlighet att utveckla sin kreativitet började i Billund – bara några hundra meter från LEGO House. I LEGO House har du möjlighet att fortsätta din dröm och utforska LEGO universumet.

 

Areal Shot
 • LEGO House priser

  Priser

  Få en översikt över priser och rabatter i LEGO House.

 • LEGO House öppettider

  Öppettider

  LEGO House är öppet året runt, dock med vissa stängningsdagar.

 • Hitta till LEGO House

  Vägbeskrivning

  Hitta hit och kontrollera parkeringsalternativ.

 • Matställen

  Matställen

  Boka bord på MINI CHEF och se andra matställen.

 • Särskilda överväganden i LEGO House

  Särskilda överväganden

  LEGO House är byggt så att alla får plats

 • Frågor om LEGO House?

  Frågor?

  Här hittar du svar på det mesta om LEGO House.