Välkommen till världens bästa lekträff.

Biljett till LEGO® House Spara 50 DKK Köp nu

För LEGO® fans i alla åldrar

LEGO® House erbjuder kreativa upplevelser för LEGO fans i alla åldrar. Det finns upplevelser för varje smak och miljontals LEGO klossar som bara väntar på dig och din familj. Utforska några av världens största och häftigaste LEGO mästerverk och låt dig inspireras innan du släpper lös din inre mästerbyggare i de färgglada upplevelsezonerna. Här är det bara fantasin som sätter gränser för vad man kan bygga när fysisk och digital lek smälter samman. För i LEGO House kan du bygga precis som hemma, men här har du tillgång till miljontals LEGO klossar och du kan till och med väcka dina LEGO byggen till liv.

Spela filmen
LEGO House - Röd zon

Röd Zon

Föreställ dig ett mäktigt vattenfall av LEGO® klossar. En ocean av färger. Vad vill du bygga? I den röda zonen kombineras kreativitet med lek och fantasi. Skapa ett unikt mästerverk med de oändligt många LEGO klossarna.

LEGO House - Gul zon

Gul Zon

Kan en fisk ha armar? Eller hjul? I den gula zonen är det du som bestämmer. Bygg en LEGO havsvarelse och släpp lös den i akvariet. Eller bygg en LEGO blomma och plantera den på ängen. Du kan också bygga din egen LEGO karaktär och ge den liv på en digital dansscen.

LEGO House - Grön zon

Grön Zon

Vill du vara hjälten i din egen film? Gå i så fall till den gröna zonen och filma årets biosuccé. Du kan även utforska våra LEGO® världar och upptäcka hemliga historier. Eller vad sägs om att bygga en egen unik LEGO minifigur och låta den pryda ett tidningsomslag?

LEGO House - Blå zon

Blå Zon

Starta din biodlarrobot och se till att bina har de bästa förutsättningarna för att göra honung. Eller bygga din egen racerbil och tävla med din familj – vilken är snabbast? Du kan också leka stadsarkitekt för en dag och hantera en hel interaktiv storstad.

2022 Nyhet: Mood Mixer

Väck ditt bygge till liv ...

När du bygger i LEGO House är den sista klossen bara början. Prova vår gigantiska Mood Mixer från 2022, där du bygger din egen LEGO karaktär och ger den liv på en digital dansscen.

Men vad betyder det egentligen att väcka ditt bygge till liv? Nyfiken? Läs mer här!

Spela filmen
 • LEGO House priser

  Priser

  Få en översikt över priser och rabatter i LEGO House.

 • LEGO House öppettider

  Öppettider

  LEGO House är öppet året runt, dock med vissa stängningsdagar.

 • Hitta till LEGO House

  Vägbeskrivning

  Hitta hit och kontrollera parkeringsalternativ.

 • Boende i Billund

  Boende

  Se alternativ för boende i området.

 • Särskilda överväganden i LEGO House

  Särskilda överväganden

  LEGO House är byggt så att alla får plats

 • Frågor om LEGO House?

  Frågor?

  Här hittar du svar på det mesta om LEGO House.