Velkommen til verdens beste lekeavtale.

Kjøp på nett sikre deg en plass Kjøp nå

Den ultimate LEGO® opplevelse

Få en uforglemmelig opplevelse i LEGO House – Home of the Brick. Lek deg med 25 millioner LEGO klosser, og bli inspirert til å bygge og leke med LEGO klossen på nye og kreative måter. Opplev noen av verdens største LEGO modeller mens du samtidig beveger deg fram til de fire opplevelsessonene som ønsker deg velkommen til en verden av LEGO lek. Her kan du blant (mye) annet bygge fisker og se dem vekkes til live i det digitale akvariet, kjøre om kapp med LEGO bilen din og la kreativiteten flomme i det 5,66 meter høye LEGO fossefallet. La de minste utforske LEGO DUPLO klossene eller gå på oppdagelsesferd i LEGO historien og vekke gamle minner til live. LEGO House rommer kreative og unike opplevelser for LEGO fans i alle aldre.

Spill video
LEGO House - Rød Zone

Rød Zone

La kreativiteten flomme fritt i LEGO fossefallet, som er fylt med LEGO klosser for enhver smak. I Rød Zone når du nye høyder for lek og fantasi med en uendelig mengde LEGO klosser som du kan skape unike mesterverk med.

LEGO House - Gul Zone

Gul Zone

Bygg din egen LEGO figur, og gi den fart på den digitale dansescenen. Slipp fisken din løs i akvariet, og se den svømme ut i det blå. Eller bygg en blomst til en spirende blomstereng.

LEGO House - Grøn Zone

Grøn Zone

Bygg en helt unik minifigur, og gi den rollen som superstjerne når du regisserer din egen stop-motion-film. Eller utforsk minifigurenes verden, og oppdag skjulte historier og referanser som lokker fram smilet.

LEGO House - Blå Zone

Blå Zone

Programmer birøkterroboten din, slik at den hjelper biene å lage honning. Eller bygg en LEGO bil, og test den på racerbanene. Du kan også leke byarkitekt og styre den interaktive storbyen.

LEGO House i hjertet av Billund

Har du noensinne tenkt over hvor LEGO magien oppstod? Den enkle drømmen om å gi barn muligheten til å utfolde seg kreativt begynte i Billund – kun noen hundre meter fra LEGO House. I LEGO House har du mulighet til å fortsette drømmen og gå på oppdagelsesferd i LEGO universet.

 

Areal Shot
 • LEGO House og priser.

  Priser

  Få oversikt over priser og rabatter i LEGO House.

 • LEGO House og åpningstider.

  Åpningstider

  LEGO House holder åpent året rundt, men er stengt på visse enkeltdager.

 • Finn fram til LEGO House

  Finn veien

  Finn veien, og sjekk parkeringsmulighetene.

 • Spisesteder

  Spisesteder

  Bestill bord hos MINI CHEF, og se flere spisemuligheter.

 • Spesielle hensyn i LEGO House

  Spesielle hensyn

  LEGO House er bygget slik at det er plass til alle.

 • Spørsmål omkring LEGO House?

  Har du spørsmål?

  Her finner du svaret på det meste om LEGO House.