Velkommen til verdens beste lekeavtale.

Billett til LEGO House Spar DKK 50,– Bestill nå

For LEGO® fans i alle aldre

LEGO® House rommer kreative opplevelser for LEGO fans i alle aldre. Her er det opplevelser for enhver smak og millioner av LEGO klosser som bare venter på deg og familien din. La deg inspirere av noen av verdens største og mest fantastiske mesterverk før du slipper løs din indre byggmester i våre fargerike opplevelsessoner. Kun fantasien setter grenser for hva du kan bygge når fysisk og digital lek smelter sammen. I LEGO House kan du nemlig bygge akkurat som hjemme, men her har du i tillegg tilgang til millioner av LEGO klosser. Dessuten kan du vekke LEGO modellene dine til live!

Spill video
LEGO House - Rød Zone

Rød Zone

Se for deg et mektig fossefall laget av LEGO klosser. Et hav av farger. Hva vil du bygge? I Rød Zone smelter kreativitet, lek og fantasi sammen. Med de utallige LEGO klossene kan du skape et unikt mesterverk.

LEGO House - Gul Zone

Gul Zone

Kan en fisk ha armer? Eller hjul? I Gul Zone er det du som bestemmer. Bygg et LEGO havdyr, og slipp det løs i akvariet. Eller bygg en LEGO blomst, og plant den ut på engen. Du kan også bygge din egen LEGO figur og få den til å bevege seg på en digital dansescene.

LEGO House - Grøn Zone

Grøn Zone

Har du lyst til å være helten i en film du lager selv? Da kan du stikke innom Grøn Zone og spille inn årets kinosuksess. Du kan også utforske LEGO verdenene våre og avdekke skjulte historier. Eller hva med å bygge din egen, unike LEGO minifigur og la den pryde forsiden av et magasin?

LEGO House - Blå Zone

Blå Zone

Få fart på birøkter-roboten din, og pass på at biene har alt de trenger for å lage honning. Eller bygg deg en racerbil, og kjør om kapp med resten av familien – hvem er raskest? Du kan også leke at du er byarkitekt og styrer hel interaktiv storby.

Nytt i 2022: Mood Mixer

Vekk modellen din til live ...

Når du bygger i LEGO House, er siste kloss bare begynnelsen. Prøv vår kjempekule 2022-nyhet, Mood Mixer, hvor du bygger din egen LEGO figur og vekker den til live på en digital dansescene.

Men hva betyr det egentlig å vekke en modell til live? Nysgjerrig? Da kan du lese mer her.

Spill video
 • LEGO House og priser.

  Priser

  Få oversikt over priser og rabatter i LEGO House.

 • LEGO House og åpningstider.

  Åpningstider

  LEGO House holder åpent året rundt, men er stengt på visse enkeltdager.

 • Finn fram til LEGO House

  Finn veien

  Finn veien, og sjekk parkeringsmulighetene.

 • Overnatting i Billund

  Overnatting

  Sjekk overnattingsmulighetene i området.

 • Spesielle hensyn i LEGO House

  Spesielle hensyn

  LEGO House er bygget slik at det er plass til alle.

 • Spørsmål omkring LEGO House?

  Har du spørsmål?

  Her finner du svaret på det meste om LEGO House.