LEGO House - de leukste playdate ter wereld

Koop nu je ticket voor LEGO® House Bespaar DKK 50

Voor LEGO® fans van alle leeftijden

LEGO® House biedt LEGO fans van alle leeftijden een creatieve ervaring. Miljoenen LEGO steentjes wachten op jou en je familie. Er is voor elk wat wils. Ontdek ’s werelds grootste en meest waanzinnige LEGO meesterwerken en laat je inspireren voordat je je innerlijke meesterbouwer loslaat in de kleurrijke Experience Zones. Hier stelt alleen je fantasie een grens aan wat je kunt bouwen, als fysiek en digitaal spel samensmelten. In LEGO House kun je namelijk bouwen net als thuis, maar hier heb de beschikking over miljoenen LEGO steentjes en kun je je LEGO bouwwerken zelfs tot leven brengen.

Video afspelen
LEGO House - Rode Zone

Rode Zone

Stel je eens voor: een enorme waterval van LEGO blokjes. Een zee van kleuren. Wat wil jij bouwen? In de Rode Zone kun je creatief zijn, lekker spelen en heerlijk fantaseren. Maak een uniek meesterwerk of ga stevige uitdagingen aan met de leuke Play Agents. Aan LEGO steentjes zeker geen gebrek. Bouwen maar!

LEGO House - Gele Zone

Gele Zone

Kan een vis ook armen hebben? Of wielen? In de Gele Zone ben jij de baas. Bouw een zeedier van LEGO en laat het los in het aquarium. Of bouw een LEGO bloem en plant hem in de wei. Je kunt ook je eigen LEGO figuur bouwen en tot leven brengen op een digitaal danspodium.

LEGO House - Groene Zone

Groene Zone

Wil je een rol spelen in je eigen film? Maak die blockbuster dan gewoon zelf in de Groene Zone. Je kunt ook op onderzoek gaan en verborgen verhalen ontdekken in onze LEGO werelden. Of wil je je eigen unieke LEGO minifiguur bouwen en die op de cover van een tijdschrift zetten?

LEGO House - Blauwe Zone

Blauwe Zone

Start je imkerrobot op en zorg ervoor dat je bijen onder de beste omstandigheden honing kunnen maken. Of bouw je eigen raceauto en race tegen je familie. Wie is het snelst? Je kunt ook een dag voor stadsarchitect spelen en een hele interactieve stad creëren.

Nieuw in 2022: Mood Mixer

Breng je gebouwen tot leven...

Als je bouwt in LEGO House, is het laatste steentje nog maar het begin. Probeer onze reusachtige nieuwe Mood Mixer uit 2022, waar je je eigen LEGO figuur bouwt en tot leven brengt op een digitaal danspodium. 

Maar wat houdt het eigenlijk in om je gebouwen tot leven te brengen? Nieuwsgierig? Lees dan hier verder.

Video afspelen

Plan je bezoek

 • Prijzen

  Prijzen

  Bekijk een overzicht van de prijzen en kortingen voor LEGO House.

 • Openingstijden

  Openingstijden

  LEGO House is het hele jaar geopend, op een paar sluitingsdagen na.

 • Route

  Route

  LEGO House ligt in het centrum van Billund. Bekijk hier de parkeermogelijkheden.

 • Overnachting

  Overnachting

  Kies uit een brede selectie van accommodaties in en rond Billund.

 • Toegankelijk voor iedereen

  Toegankelijk voor iedereen

  LEGO House is zo gebouwd dat het toegankelijk is voor iedereen.

 • Vragen?

  Vragen?

  Hier vind je antwoorden op veel gestelde vragen.