LEGO House - de leukste playdate ter wereld

Koop nu om je plekje veilig te stellen Koop je ticket

De ultieme LEGO® belevenis

Geniet van een onvergetelijke ervaring in LEGO House – Home of the Brick. Speel met 25 miljoen LEGO steentjes en laat je inspireren om op nieuwe en creatieve manieren met het LEGO steentje te bouwen en te spelen. Ontdek op weg naar de vier beleveniszones, die je verwelkomen in een wereld van LEGO speelplezier, enkele van 's werelds grootste LEGO modellen. Hier kun je onder andere vissen bouwen en ze tot leven zien komen in het digitale aquarium. Je kunt ook met je LEGO auto racen en je creativiteit de vrije loop laten in de 5,66 meter hoge LEGO waterval. Laat de kleintjes de LEGO DUPLO stenen ontdekken of de geschiedenis van LEGO verkennen en oude herinneringen tot leven wekken. LEGO House biedt LEGO fans van alle leeftijden creatieve en unieke ervaringen.

Video afspelen
LEGO House - Rode Zone

Rode Zone

Laat je creativiteit de vrije loop in de stromende LEGO waterval vol LEGO steentjes. Er is voor ieder wat wils. De Rode Zone creëert nieuwe hoogtepunten van spelen en verbeelding met eindeloze hoeveelheden LEGO steentjes voor je unieke meesterwerken.

LEGO House - Gele Zone

Gele Zone

Bouw je eigen LEGO figuur en ga los op het digitale podium. Plaats je vis in het aquarium en kijk hoe hij het water in zwemt. Of bouw een bloem voor de ontluikende bloemenweide.

LEGO House - Groene Zone

Groene Zone

Bouw je eigen unieke minifiguur en laat hem of haar de superster zijn wanneer je je stop-motion LEGO film regisseert. Of verken de wereld van de minifiguren en ontdek verborgen verhalen en verwijzingen die een glimlach op je gezicht toveren.

LEGO House - Blauwe Zone

Blauwe Zone

Programmeer je imkerrobot om de bijen te helpen met honing maken. Of bouw je eigen LEGO auto en test hem op de circuits. Je kunt ook stadsarchitect spelen en de interactieve metropool beheren.

LEGO House in het centrum van Billund

Heb je je ooit afgevraagd waar de LEGO magie begon? De eenvoudige droom om kinderen de kans te geven hun creativiteit te ontplooien begon in Billund – op slechts een paar honderd meter van LEGO House. In LEGO House heb je de mogelijkheid om op die droom voort te bouwen en het LEGO universum te verkennen.

 

Areal Shot

Plan je bezoek

 • Prijzen

  Prijzen

  Bekijk een overzicht van de prijzen en kortingen voor LEGO House.

 • Openingstijden

  Openingstijden

  LEGO House is het hele jaar geopend, op een paar sluitingsdagen na.

 • Route

  Route

  LEGO House ligt in het centrum van Billund. Bekijk hier de parkeermogelijkheden.

 • Restaurants

  Restaurants

  Reserveer een tafel bij MINI CHEF en bekijk andere eetgelegenheden.

 • Toegankelijk voor iedereen

  Toegankelijk voor iedereen

  LEGO House is zo gebouwd dat het toegankelijk is voor iedereen.

 • Vragen?

  Vragen?

  Hier vind je antwoorden op veel gestelde vragen.